Arsenal: ma 20 éve, hogy aláírt a klub klasszisa – íme, a góljai!

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 16:18
Ki ne ismerné Dennis Bergkampot, az Arsenal egykori holland klasszisát, aki a Premier League-ben 315 mérkőzésen lépett pályára, 87 gólt szerzett, míg a válogatottban 79-szer szerepelt, és 37 találatig jutott? Bergkamp pontosan húsz esztendővel ezelőtt, 1995. június 20-án szerződött az „ágyúsokhoz”, akiknél összesen 120 gólt ért el, és akiknél azóta legendává vált.

Dennis Bergkamp 11 éven keresztül erősítette az Arsenalt, amellyel majdnem egy tucat trófeát nyert meg. Háromszor lett bajnok, négyszer az FA-kupát is elhódította, valamint háromszor angol Charity/Community Shield-győzelmet is ünnepelhetett, de játszott BL-döntőt és UEFA-kupa-finálét is.Dennis Bergkamp 11 éven keresztül erősítette az Arsenalt, amellyel majdnem egy tucat trófeát nyert meg. Háromszor lett bajnok, négyszer az FA-kupát is elhódította, valamint háromszor angol Charity/Community Shield-győzelmet is ünnepelhetett, de játszott BL-döntőt és UEFA-kupa-finálét is.

Az együttes színeiben 423 tétmérkőzésen összesen 120-szor volt eredményes, Arsene Wenger menedzser pedig a 2006-os visszavonulása óta is keresi méltó utódját. Íme, a holland támadó „ágyúsok” színeiben szerzett összes gólja.

Bergkamp összes arsenalos találata

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik