Everton: ezért lesz jobb Besic második szezonja az elsőnél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.08. 09:50
Graeme Jones, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Everton másodedzője dicsérte Muhamed Besic első szezonját és azt is elmondta, véleménye szerint miért lesz jobb a bosnyák középpályás második idénye az elsőnél.

„Muhamed kiválóan beilleszkedett – mondta Jones az evertonfc.com-nak. – Intelligens fiú, aki technikailag is képes fejlődni. Már az első pillanatban tudtuk, hogy különleges egyéniséget igazoltunk »Mo« személyében. Németországban sokat tanult, ez a viselkedéséből is kiderül.”Jones az evertonfc.com-nak. – Intelligens fiú, aki technikailag is képes fejlődni. Már az első pillanatban tudtuk, hogy különleges egyéniséget igazoltunk »Mo« személyében. Németországban sokat tanult, ez a viselkedéséből is kiderül.”

Besic a nyári világbajnokságon nyújtott teljesítményével keltette fel a liverpooli klub figyelmét, amely szerződtette őt a Ferencvárostól. A bosnyák középpályás első angliai szezonjában összesen 31 mérkőzésen lépett pályára.

„Néha az első idényedben annyi impulzus ér, hogy abból valójában csak a második szezonodban profitálsz, amikor igazán tudod használni az új információkat és tapasztalatokat. Ezért gondolom úgy, hogy Muhamed a következő idényben még jobb teljesítményre lesz képes. Ettől függetlenül nagyon elégedettek vagyunk vele.”

Besic nemrég posztriválist kapott, ugyanis az Everton megszerezte a Manchester Unitedtől Tom Cleverleyt, aki szintén a középpálya közepén játszik.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik