MU: Barca-ellenes záradék - Di María nem lehet a katalánoké

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.25. 09:20
null
Ángel Di María nem lehet a Barcelona játékosa, erre a Real Madrid az eladásakor gondoskodott (Fotó: Action Images)
Ha akarna, se tudna Ángel Di María, az angol élvonalbeli Manchester United argentin labdarúgója a spanyol első osztályú FC Barcelonához igazolni. A Real Madrid ugyanis azzal a feltétellel adta el 2014 nyarán a „vörös ördögöknek”, hogy Di María Manchesterből nem szerződhet a katalánokhoz.

Mint ismert, a katalán Sport szerdai számában számolt be arról, hogy a spanyol bajnok és BL-győztes Barcelona érdeklődik Di María iránt. Nem sokkal később a játékos elmondta, nem szeretne távozni Manchesterből.

A Mundo Deportivo kiderítette, Di María akkor sem igazolhatna Manchesterből a Barcához, ha akarna. A szerződésében ugyanis van egy Barca-ellenes záradék, amely kimondja, hogy a Manchester United a Barcelonának nem adhatja el a középpályást. Ezt nem meglepő módon a Real Madrid tetette bele a megállapodásba még 2014 nyarán.

A hírek szerint több klub – így a PSG és a Bayern München – is örömmel fogadná Di Maríát. Azt pedig még a Real sem tilthatja meg, hogy az argentin klasszis adott esetben Párizsból a Barcához kerüljön.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik