Chelsea: „Tárgyalunk, bizakodó vagyok…” – Madridban a brazil?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 14:21
Egybehangzó spanyol és angol lapértesülések szerint a nyári átigazolási időszakban visszatérhet az Atlético Madrid labdarúgócsapatához a Chelsea brazil védője, Filipe Luís. A hírre most a „matracosok” elnöke reagált.

Filipe Luís 2014 júliusában 22 millió euróért szerződött a Chelsea-hez az Atlético Madridtól, és bár Londonban sokat vártak a braziltól, a védő nem tudta beverekedni magát a kezdőbe – a 2014–2015-ös idényben csupán 15 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben.Filipe Luís 2014 júliusában 22 millió euróért szerződött a Chelsea-hez az Atlético Madridtól, és bár Londonban sokat vártak a braziltól, a védő nem tudta beverekedni magát a kezdőbe – a 2014–2015-ös idényben csupán 15 bajnokin lépett pályára a Premier League-ben.

Már a télen arról cikkeztek az angolok, hogy Filipe Luís búcsút int a Stamford Bridge-nek, akkor azonban maradt a bekk, aki úgy tűnik, most korábbi csapatához térhet vissza.

„Nem szeretnék belemenni a részletekbe, de annyit elárulhatok, hogy valóban megkezdődött a tárgyalás a két klub között, azt azonban még nem tudni, ez mennyire lesz gyümölcsöző” – árulta el a spanyol a Cadena COPE rádióadónak Enrique Cerezo, az Atlético elnöke.

„Filipe igazi klasszis, nagyon boldogok lennénk, ha visszatérne, az anyagiakat illetően azonban még nem sikerült egyezségre jutni. Bizakodó vagyok…” – tette hozzá a „matracosok” elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik