MU: Di Maríát 60 millió euróért szerződtetheti a PSG – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 11:02
Ángel Di María egy év után távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától, és a francia élvonalbeli Paris Saint-Germainben folytathatja a pályafutását. A 27 éves szélső 60 millió euró ellenében válthat klubot.

A Le Parisien szerint Nasszer al-Kelaifi, a PSG elnöke személyesen tárgyalt az argentin játékossal és ügynökével. Az elvi megállapodás már megszületett a klubváltásról, az azonban még nem dőlt el, hogy négy vagy öt évre ír alá a szélső. Amennyiben létrejön az átigazolás, Di María lehet a párizsi gárda egyik legjobban fizetett játékosa.

A francia napilap szerint a transzferbe Gregory van der Wielt is bevonná a PSG, aki így honfitársával, Louis van Gaallal dolgozhatna együtt a „vörös ördögöknél". Ennek ellentmond az a hír, amely szerint Matteo Darmian, az olasz válogatott jobbhátvédje szinte biztosan csatlakozik a manchesteri együtteshez.

A 65-szörös argentin válogatott futballista szerződése 2019 nyaráig érvényes a Manchester Unitednél, azonban többször is hangot adott elégedetlenségének, így valószínűleg az MU vezetői sem gördítenének akadályt a távozása elé.

Di Maríát a Copa América múlt hét végi döntőjében egy kisebb sérülés miatt már az első félidőben le kellett cserélni, azonban emiatt maximum egy hónap kihagyás vár rá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik