MU: „féláron” vinnék Di Maríát, másik szélsőt is csábítanak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.29. 09:53
A The Guardian információi szerint a Paris Saint-Germain és a Manchester United előrehaladott tárgyalásokat folytat Ángel Di Maríáról. A párizsi klub a hírek szerint 40 millió euróról kezdte az egyeztetéseket az argentin szélsőről – ez fele annak az összegnek, amennyiért egy éve az MU megszerezte a Real Madridtól.

Ed Woodward, a klub ügyvezető elnöke állítólag mindenképp feljebb srófolná az árat, és bár Louis van Gaal igényt tartana még a játékosra, az argentin inkább távozna, így a lap megfogalmazása szerint jelenleg úgy tűnik, az lenne a meglepőbb, ha Di María még szeptember 1-jén is a manchesteri klub kötelékébe tartozna.

Di Maríának szombaton San Joséban kellett volna csatlakoznia az MU keretéhez, ám sem a Barcelona elleni meccsre nem érkezett meg, sem azóta nem tudnak a hollétéről az angol lapok.

Eközben a Mirror eddig nem hallott pletykát „dobott be” egy másik szélsőről. A lap szerint a Tottenham Hotspur kiemelt fizetéssel, heti 110 ezer fonttal édesgetné magához Ashley Youngot, aki egyelőre nem tudott megegyezni a klubjával a jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról. Young a londoniaknál Aaron Lennon helyét foglalhatná el, akit az Everton nézett ki magának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik