PL: Mourinho szerint Pogba olyan, mint az Eiffel-torony

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.19. 15:39
Az angol élvonalban szereplő Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere, José Mourinho elmondta, nem sok esélyt lát Paul Pogba szerződtetésére. Emellett arról is beszélt, hogy csapatának többet kell majd nyújtania, ha meg akarják védeni a bajnoki címüket.

A „kékek" portugál edzője ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, és újabb frappáns nyilatkozattal állt elő, amikor együttese átigazolásairól, különösen a nyár egyik legkeresettebb játékosának, Paul Pogbának az esetleges szerződtetéséről kérdezték.

„Nálunk Cech helyett Begovic, Drogba helyett pedig Falcao érkezett – mondta José Mourinho. – Nyilvánvalóan mindenki érdeklődik Pogba iránt. Ő az egyik legjobb játékos a világon, bárhova is igazol, az a csapat automatikusan erősebb lesz. De vannak dolgok, amiket megtehetsz, és vannak, amiket nem. Én például szeretem az Eiffel-tornyot, de ettől még nem vihetem haza a kertembe."

Az 52 éves tréner szót ejtett a több nagy igazolást is végrehajtó ellenfelekről, valamint arról is, hogy semmiképp sem szabad elégedetten hátradőlniük, sőt még a legutóbbi idényben nyújtottnál is keményebben kell dolgozniuk, ha újabb eredményes évet szeretnének zárni.

„Megmondtam a játékosaimnak, hogy ugyanaz a csapat vagyunk, mint a múlt idényben, az ellenfeleink azonban erősebbek lettek. Nem tudom megállítani őket, amikor megrohamozzák a bankokat és óriási összegeket költenek el."

„Nagy kihívás lesz, hogy ugyanazokkal a játékosokkal jobbak legyünk, mint az előző szezonban. Mindenkinek többet kell majd nyújtania. Hiába mondjuk azt, hogy a »tavalyi jó év volt«, annál a mostani szezonban már többet kell mutatnunk."

„Például Terrynek jó szezonja volt, de ez most nem lesz elég, jobbnak kell lennie. Fabregas fantasztikus volt, azt sem tudom, hány gólpasszt osztott ki, ebben az évadban azonban ez sem lesz elég. A többi csapat játékosokat vásárolva fejlődött, nekünk a munkával kell ugyanezt a fejlődést elérnünk."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik