Chelsea: nincs megállás – 100 millió fontért jöhetnek Pogbáék?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.21. 14:28
null
Paul Pogbáért klubrekordot jelentő összeget is adna a Chelsea (Fotó: Action Images)
Angol lapértesülés szerint a Chelsea 100 millió fontot készül elkölteni azért, hogy a gyenge kezdés után visszatérjen a győztes útra, és harcba szálljon a címvédésért.

 

A Premier League bajnoka két forduló alatt csupán egy pontot szerzett eddig, José Mourinho menedzser pedig igyekszik minél inkább megerősíteni a „kékek” keretét.

Ennek érdekében újabb ajánlatot készül tenni az Evertonnak John Stonesért – eddig háromszor hiába próbálkozott –, immár 40 millió fontot is hajlandó lenne adni a 21 éves, négyszeres angol válogatott hátvédért.

Még nagyobb dobás lenne, ha sikerülne visszacsábítani Angliába Paul Pogbát, a Manchester United korábbi, a Juventus jelenlegi középpályását. A francia játékosért 60 millió fontot sem sajnálna Roman Abramovics klubelnök, így pedig megdőlhetne a csapatrekord – ezt Fernando Torres tartja 2011-ből, a spanyol támadót anno 50 millióért szerződtette a Chelsea.

A „kékek” a héten már megállapodtak a barcelonai Pedróval és az augsburgi Baba Rahmannal – mindkettejüket 21 millió font körüli összegért igazolták át –, illetve érkezett a csapathoz Asmir Begovic kapus (további nyolcmillióért), valamint Radamel Falcao is, így ha ez a két egyezség is létrejönne, akár 150 millió fontot is elkölthetnének erősítésekre a nyáron.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik