Anglia: elképesztő negatív sorozatban az MU fiataljai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.31. 14:17
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United háza táján nincs minden rendben, a Mirror beszámolója alapján azonban nem csak a felnőtteknél vannak gondok, hiszen a klub Carringtonban működő akadémiáján pallérozódó U18-as csapat sorozatban tizenkét bajnoki mérkőzésen szenvedett vereséget.

Az U18-as együttes nem kezdte rosszul a szezont, hiszen az első öt mérkőzésén aratott három győzelem mellett egy-egy döntetlen és vereség volt a mérlege. Azonban a Liverpooltól elszenvedett október eleji 4–0-s vereség az utánpótlás csapat történetében még sosem látott negatív sorozatot indított el. Az MU fiataljai az akadémiai bajnokság 21. fordulójában, a Stoke City elleni találkozón egymás után tizenkettedik vereségüket szenvedték el, ezzel pedig a tabella utolsó, tizenkettedik helyére csúsztak.

A csapat az ifik számára kiírt FA-kupában sem szerepelt fényesen: a Queens Park Rangerst hosszabbításban legyőzte 2–1-re, a második fordulóban azonban – Louis van Gaal, Ryan Giggs, David Gill és Bobby Charlton szeme láttára – 5–1-re kikapott a Chelsea fiataljaitól.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik