PL: Mourinho kidobta őt, de az MU-nál újra együtt dolgozhatnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.29. 14:45
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton csatára, Romelu Lukaku nyitott rá, hogy ismét együtt dolgozzon korábbi edzőjével, José Mourinhóval, aki a Chelsea-nél nem számított a játékára.

A belga válogatott támadó iránt öt európai sztárcsapat, az Atlético Madrid, a Bayern München, a Juventus, a Manchester United és volt együttese, a Chelsea is érdeklődik, de a futballista édesapja szerint a Bayern és az MU előnyt élvez a versenytársakkal szemben.a futballista édesapja szerint a Bayern és az MU előnyt élvez a versenytársakkal szemben.

„Tudom, miért mondta ezt. Gyerekkoromban ennek a két csapatnak a támadójátéka mély benyomást tett rám, és édesapám is kedvelte őket. Meglátjuk, mit hoz a jövő. Bármi is történik, jó érzéssel tölt el, hogy ekkora klubokkal hoznak szóba. A többi az ügynökömre tartozik” – mondta Lukaku a La Derniere Heure című napilapnak.

Ha a 22 esztendős játékos a manchesteri együttest választja, ismét együtt dolgozhat korábbi edzőjével, José Mourinhóval, aki az első számú esélyes az MU kispadjára, amennyiben Louis van Gaal távozik. A portugál szakember a Chelsea menedzsereként nem tartott igényt Lukakura, akit előbb kölcsönbe, majd végleg elengedett az Evertonhoz.

„Vannak, akik szerint meg kell győznöm Mourinhót, de erről valójában nincs szó. Három évvel ezelőtt húszesztendős voltam, és nem álltam rá készen, hogy azonnal segítségére legyek egy topcsapatnak. Néhány jó szezonnak – beleértve a mostanit is – köszönhetően azonban megváltozott a helyzet. Huszonhárom éves leszek májusban, elképzelhető a nyári klubváltás” – mondta Lukaku, aki már korábban kijelentette, rövid időn belül a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.

Az Everton csatára ebben a szezonban minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen lépett pályára, és 25 gólt szerzett, valamint hat gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik