PL: öt sztárcsapat vinné Lukakut, kettő jöhet szóba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.27. 10:47
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton csatára, Romelu Lukaku iránt öt (plusz egy) csapat is érdeklődik – árulta el a futballista édesapja. Roger Lukaku hozzátette, két klub előnyt élvez a versenytársakkal szemben.

A 22 esztendős belga támadó remekül teljesít ebben a szezonban, hiszen minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen 25 gólt szerzett és kiosztott hat gólpasszt is. Nem meglepő, hogy a Chelsea korábbi csatáráért sorban állnak az európai topcsapatok, melyek közül kettő lépéselőnyben van a játékos kegyeiért folyó harcban.

„Készen áll rá, hogy egy topcsapathoz szerződjön. Az Atlético Madrid, a Bayern München, a Juventus, a Manchester United és volt együttese, a Chelsea is érdeklődik iránta, de azt hiszem, az MU és a Bayern közül választ majd” – mondta a Sunnak Roger Lukaku.

Angol lapértesülésekre hivatkozva korábban beszámoltunk róla, hogy Lukakut a Real Madrid is szívesen látná a soraiban, ám a családfő a királyi klubot nem említette a kérők között.

„A Manchester Unitednél jelenleg is zajlik a csapatépítés, míg a Bayern München olyan, mint egy gép, Lukaku kiválóan be tudna illeszkedni. Az egyetlen feltétel, hogy Robert Lewandowski távozzon” – szögezte le az édesapa.

„Ismerem a fiam ügynökét (Mino Raiola – a szerk.), tudom, hogy azt szeretné, ha Olaszországba szerződne. De úgy vélem, mindenképpen az MU és a Bayern közül kell választania” – zárta mondandóját Roger Lukaku.

Az ügy kapcsán a Sky Sports megszólaltatta az Everton csatárát is, aki nem zárta ki a nyári klubváltás lehetőségét.

„Soha nem tudhatjuk. Huszonhárom éves leszek, nem játszottam még a Bajnokok Ligájában, de szeretném magam kipróbálni a legerősebb csapatok ellen” – mondta a Premier League góllövőlistájának harmadik helyezettje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik