Chelsea: Diego Costa mindenre felkészül, itt köt ki?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.09. 16:55
Diego Costa szó szerint mindenre felkészült. Angol lapértesülések szerint jó esély van arra, hogy a Chelsea labdarúgócsapatának csatára a nyáron búcsút int Londonnak, sőt, az sem zárható ki, hogy Európának is...

Diego Costára még nincs felkészülve Anglia. A jelenleg is eltiltását töltő balhés támadótól a hírek szerint szívesen megválna a Chelsea vezetősége, mert a „kékek” félnek, hogy egyre nagyobb bajba sodorhatja őket a játékos.Diego Costára még nincs felkészülve Anglia. A jelenleg is eltiltását töltő balhés támadótól a hírek szerint szívesen megválna a Chelsea vezetősége, mert a „kékek” félnek, hogy egyre nagyobb bajba sodorhatja őket a játékos.

A korábbi hírek szerint a Paris Saint-Germain és volt klubja, az Atlético Madrid is érdeklődik Costa iránt, ám konkrét ajánlat továbbra sem futott be.

A Daily Telegraph értesülései szerint a csatár épp ezért mindenre fel akar készülni, s nem zárja ki annak a lehetőségét sem, hogy búcsút int Európának, és Kínában folytatja.

A brazilból lett spanyol piaci értékét a transfermarkt.de 45 millió euróra teszi, ám az árcédula miatt biztosan nem bukik meg az üzlet, ha valóban Kína lesz a célállomás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik