MU: Ibra maradna, de van egy feltétele – ez nem lesz egyszerű…

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.20. 08:50
null
Ibra maradna, akár két évig is, de… (Fotó: AFP)
Daniel Kristofferssont Svédországban csak úgy emlegetik, mint az újságírót, aki sosem téved. És most Zlatan Ibrahimovicról beszélt honfitársa…

 

A Manchesterben szárnyaló, de immár 35 esztendős Ibrahimovic szerződése 2017 nyarán lejár a Unitednél, és bár több amerikai csapattal is összeboronálták a támadót, svéd lapértesülések szerint Ibra szívesen hosszabbítaná meg szerződését az MU-nál.

Igaz, van egy feltétele…

A manchesteriek klasszisa azt szeretné elérni a vezetőségnél, hogy az európai kupák helyett 100 százalékosan a bajnokság megnyerésére koncentráljon a csapat, és ígérjék meg neki, bajnok lehet a Premier League-ben.

Ibrának azért ez a vágya, mert ha Angliában is a tabella első helyén tudna végezni csapatával, elmondhatná magáról, hogy négy európai topligában (olasz, spanyol, francia és így az angol) begyűjtötte a bajnoki címet, ami nem lenne kis szó.

A svédek szerint ezért akár két évre is hajlandó lenne aláírni a csatár, de ha a United vezetősége szerint a bajnoki cím nem reális cél egyelőre, elgondolkodik az amerikai kalandon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik