Van Dijk szerint Arne Slot ideális jelölt a Liverpool kispadjára

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.04.25. 12:33
Virgil van Dijk szerint Arne Slot megfelelő edzője lenne a Liverpoolnak (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a napokban újabb jelölttel bővült az angol élvonalbeli Liverpool FC lehetséges menedzsereinek listája, ugyanis lapértesülések szerint a Liverpool egyeztetéseket kezdett a holland Feyenoordot irányító Arne Slottal, akiről megkérdezték a vörösök holland csapatkapitányát, Virgil van Dijket is.

Mint megírtuk, sajtóértesülések szerint a Liverpool a napokban kapcsolatba lépett Arne Slottal és a Feyenoord vezetőségével is, s a beszámolók alapján az első kapcsolatfelvétel pozitív volt. Fabrizio Romano arról számolt be, hogy a Liverpool egyeztetéseket folytat a rotterdamiakkal Slot kompenzációs díjáról, hiszen a szakember élő szerződéssel rendelkezik, s a szerződésben nem szerepel kivásárlási ár. Romano csütörtökön újabb fejleményekről adott hírt, s arról írt, hogy a klubok a következő órákban megegyezhetnek Slotról.

A Liverpool Everton elleni derbije után kikérték a vörösök és a holland válogatott csapatkapitányának, Virgil van Dijknek a véleményét is Arne Slotról.

„Most nehéz válaszolni erre” – kezdte a 2–0-s vereség után a holland védő.

Szerintem jelenleg Arne Slot az egyik legjobb holland edző. Azt gondolom, hogy az ő játékfilozófiája lehetővé teszi, hogy a Liverpool edzője legyen. Ez csak az én véleményem, az alapján, amit olvastam és hallottam, de még messze nem végleges.

Meglátjuk. Majd a következő idényben koncentrálunk erre” – fogalmazott Van Dijk.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik