Tüntetésből ünneplés – a pályára berohanó szurkoló élete gólját lőtte

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.08. 16:06
Szép gól volt (Fotó: twitter.com/RockyKL)
Múlt szombaton véget ért az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság. Az utolsó fordulóban a Birmingham City odahaza legyőzte a rájátszásba jutó Norwich Cityt, de a többi eredmény alakulása miatt így is a kiesőzónában maradt, és búcsúzott a Championshiptől. Pár drukker be is rohant a pályára, hogy számonkérje a játékosokat az idei szereplés miatt, egyikük viszont a bosszankodás helyett inkább rástartolt a labdára, és hatalmas gólt lőtt. Ezt látva a többi szurkoló mintha elfelejtette volna, hogy miért rohant be.

A bajnok egyébként a tavaly kieső Leicester City lett, így rögtön visszajutott a Premier League-be. A másik egyenes ágon feljutó csapat az Ipswich Town. A harmadik feljutó helyre még négy együttes pályázik: a Norwich City (6.) a Leeds Uniteddel (3.) játszik oda-vissza, míg a Southampton (4.) a West Bromwich Albionnal (5.). Az „alapszakaszban” jobb helyen végző gárda játszhatja hazai környezetben a visszavágót. Aztán a párharcok győztesi a Wembleyben csapnak össze az élvonalbeli tagságért.

A Birmingham City mellett a Rotherham, valamint a 2018–2019-es kiírásban még a Premier League-ben szereplő Huddersfield Town esett ki.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik