Álláshirdetés – bárki jelentkezhet Anglia szövetségi kapitányának!

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.20. 10:27
Az angol szövetség Southgate utódját keresi – a fő elvárás, nagy tornát kell nyerni (Fotó: Getty Images)
Meglehetősen érdekes módját választja az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) a kapitánykeresésnek Gareth Southgate távozása után – az FA a hivatalos honlapján egy álláshirdetést tett közzé.


 

Bár az angol sajtó számos lehetséges jelöltet megemlített már a labdarúgó Európa-bajnokság után távozó Gareth Southgate szövetségi kapitány lehetséges utódjaként –  Lee Carsleytől és Eddie Howe-tól kezdve Josep Guradiolán, Jürgen Kloppon, Maurizio Pochettinón és Graham Potteren át Thomas Tuchelig –, az angol szövetség biztosra megy, nem szeretnék, hogy bárki elkerülje a figyelmüket, ezért kitettek egy álláshirdetést. Az angol szövetségi kapitányi posztra kiírt, az alábbiakban olvasható pályázat elsődleges elvárása a jelölttel szemben, hogy nagy tornát kell nyernie Angliával. 

 

Anglia férfi labdarúgó-csapatának szövetségi kapitánya (NFCSGP0377)
Munkavégzés helye: National Football Center, St. George Park
Jelentkezési határidő: 2024. augusztus 2.

Jelenleg egy célzott keresést folytatunk az angol válogatott következő szövetségi kapitányának kinevezésére. Tervezési folyamatunkban már számos jelöltet meghatároztunk, de ezen túlmenően elkötelezettek vagyunk a nyílt toborzás mellett, és kíváncsiak vagyunk további olyan személyekre, akik megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 

Feladatok:
– Anglia felnőtt férfi labdarúgó válogatottjának vezetése, fejlesztése, hogy megnyerjen egy nagy tornát, és folyamatosan a világ legjobb csapati között szerepeljen.

– Egy világszínvonalú, multidiszciplináris technikai csapatnak az inspiráló vezetése a St. George Parkban található bázison.
– Erős kapcsolatok kialakítása, fejlesztése azokkal a klubokkal, melyek angol játékosokat alkalmaznak.

Az ideális jelölt:
– UEFA pro-licenccel rendelkezik.
– Megfelelő tapasztalattal rendelkezik az angol futballban és jelentős eredményeket ért el a Premier League-ben és/vagy nemzetközi porondon.
– Olyan vezető, aki érti és élvezi a nemzetközi futballkörnyezetet.
– Van tapasztalata angol játékosok kiválasztásában, irányításában, fejlesztésében.
– Rugalmasan viszonyul a magas elvárásokhoz és a nagy nyilvánosságot kapó szerephez.
– Pozitív csapatkultúrát és környezetet teremt.
– Erős, feddhetetlen személyiség, aki megérti és felvállalja az angol felnőtt válogatott szövetségi kapitányának nemzetet inspiráló szerepét.


Hitvallásunk:

– Törj a csúcsra!
– Dolgozz egységben!
– Értékeld a különbözőséget!


Ha szeretne jelentkezni és megfelel a fenti feltételeknek, kérjük tegye meg e-mailben, a [email protected] címen. Ez egy privát cím, és ha minden feltételnek megfelel, választ fog kapni. Az FA az egyenlőséget, a sokszínűséget és befogadást hirdeti, és mindenki jelentkezését várjuk, aki megfelel a kritériumoknak. Ha bármilyen kikötése van a toborzási vagy interjúfolyamattal kapcsolatban, kérjük részletezze kísérőlevelében. 


 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik