Második esély? Sancho kibékült Ten Haggal, és ismét a Manchester Uniteddel edz

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.14. 13:57
Sancho újra a csapattal edz (Fotó: Getty Images)
Jadon Sancho, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United 24 éves angol válogatott játékosa és a klub menedzsere, Erik ten Hag tisztázták a nézeteltérésüket – értesült Fabrizio Romano transzferguru.
Sanchót ismét MU-szerelésben láthatjuk (Fotó: Getty images)

A Manchester United ezen a héten kezdte meg a felkészülést az új idényre, és a kölcsönből visszatérő Jadon Sancho is a kerettel tréningezett. Mint azt bizonyára tudják, a támadónak megromlott a kapcsolata Erik ten Hag vezetőedzővel, ami miatt a holland tréner az előző idényben nem játszatta őt, és télen kölcsönbe került a Dortmundhoz. Végleges távozását az angol sajtó a rossz viszonyuk miatt szinte biztosra vette, most azonban úgy tűnik, sikerült négyszemközt megbeszélniük a dolgokat, és továbbléptek, így Sancho újra a csapattal edzhet.

Az MU holnap (hétfőn) az első felkészülési mérkőzését vívja, és nem kizárt, hogy Sancho pályára lép a norvég Rosenborg ellen. Ugyanakkor ez még korántsem garancia arra, hogy marad is a csapatnál. Mindenesetre másfél hónappal ezelőtt nem gondoltuk volna, hogy Ten Hag (aki nemcsak maradt, hanem szerződést hosszabbított) irányítása alatt látjuk még MU-mezben játszani Sanchót, akinek szerződése 2026 nyarán jár le.

SZAVAZÁS

Ön szerint Sancho marad a Manchester Unitedben?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Hétfő, 18.00: Rosenborg (norvég)–Manchester United (angol), Trondheim (Tv: MUTV)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik