Szoboszlai kezdett a Liverpool első meccsén, a Preston szép góllal nyert

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.07.19. 21:50
Elvesztette első felkészülési mérkőzését a Liverpool: a „vörösök” 1–0-ra kikaptak vendégüktől, a második ligás Preston North Endtől a pénteki zárt kapus meccsen.
Szoboszlai Dominik a Preston elleni meccsen (Fotó: Getty Images)

Arne Slot, az új menedzser a kezdő tizenegybe jelölte Szoboszlai Dominikot, igaz, a 33. percben le is cserélte. A liverpooliak a szünetben sort cseréltek, összesen 25 labdarúgó kapott játéklehetőséget a mérkőzésen (az Európa-bajnokságon és a Copa Américán szereplő játékosok többsége még szabadságát tölti).

A meccs egyetlen gólját Robbie Brady lőtte az első félidő derekán: az ír szélső a felezővonalnál szerzett labdát, majd távolról a léc alá emelt.

A Liverpool a jövő héten hárommeccses amerikai túrára indul, ahol a Betis, az Arsenal és a Manchester United lesz az ellenfele.

A Premier League új idénye egy hónap múlva kezdődik, a Liverpool az egyik feljutó, az Ipswich Town vendége lesz augusztus 17-én.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
LIVERPOOL–PRESTON NORTH END 0–1 (0–1)
Kirkby
LIVERPOOL, 1. félidő: Jaros – Bradley, Van den Berg, Quansah, Cimikasz, Jones, Elliott, Szoboszlai (Endo, 33.), Doak, Szalah, Carvalho. 2. félidő: Davies – Stephenson, Nallo, Phillips, Chambers (Beck, 75.), Endo (Nyoni, 75.), Bajcetic, Morton, McConnell, Koumas (Blair, 75.), Gordon
Gólszerző: Brady

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik