Két évvel hosszabbított a Chelsea az Eb-döntőben egyenlítő támadójával

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.08.13. 21:29
Palmer aláírt (Fotó: Chelseafc.com)
A Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy újabb két évet toldott hozzá Cole Palmer szerződéséhez, így az angol válogatott tagjaként a nyári Eb-döntőben a spanyolok ellen egyenlítő támadó papíron 2033 nyaráig lesz a kékek játékosa.

 

A 22 éves Palmer tavaly nyáron 47 millió fontért került a Chelsea-hez, és hét plusz egy évre szóló szerződést kötött akkor, s most ugyan erről nem szólnak a hírek, de valószínűleg a plusz egyéves opciót érvényesítette a klub, egyben további két évet tett hozzá a kontraktus időtartamához, így jön ki, hogy 2033-ig szól az érvényes szerződése.

Persze, sok csodálkoznivaló nincs rajta, hogy a Chelsea igencsak hosszú időtartamra szóló szerződést adott Palmernek, akit a klubnál a szurkolók és a csapattársak is az előző idény legjobbjának választottak meg, miután 45 meccsén 25 gólt szerzett a csapat hivatalos meccsein – ebből 33 bajnokin 22 gólt lőtt, így az sem volt meglepő, hogy a PL-nél őt látták az idény legjobb fiatal játékosának.

„Örülök, hogy aláírtuk az új szerződést. Sok mindent elértem az első idényemben a klubnál, bízom benne, hogy a továbbiakban is hasonlóan nagyszerű dolgokat érhetek el egyénileg, és a csapattal is sikerül majd trófeákat, címeket nyernem” – idézte a klub honlapja a játékost.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik