Vezetett a Wrexham a Sheffield ellen, de kiesett az Angol Ligakupában

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.13. 23:06
Sheffield United v Wrexham - Carabao Cup First Round
A Sheffield hatgólos meccsen nyert a Wrexham ellen (Fotó: Getty Images)
Kedden, a labdarúgó Angol Ligakupa 128-as tábláján a harmadosztályú Wrexham 4–2-es vereséget szenvedett Sheffieldben, így búcsúzott a sorozattól. Schön Szabolcs csapata, a Bolton tizenegyespárbajban nyert a Mansfield ellen, a nyolcszoros magyar válogatott játékos nem lépett pályára.

 

A Wrexham és a Sheffield United tavaly emlékezetes párharcot vívott egymással az FA-kupában, a 3–3-as első mérkőzés után a második találkozón 3–1-re nyert a Sheffield. Ezúttal is jól kezdett Ryan Reynolds csapata, William Boyle a 29. percben megszerezte a vezetést. Válaszként a Sheffield négyet vágott, a vendégek csak szépíteni tudtak a 94. percben: 4–2 lett a mérkőzés végeredménye.

Schön Szabolcs csapata, a Bolton tizenegyespárbajban nyert a Mansfield ellen, a nyolcszoros magyar válogatott játékos nem lépett pályára. A Barnsley, amelyben Callum Styles nem volt a meccskeret tagja, szintén tizenegyesekkel jutott tovább a Wigan otthonában.

A nagymúltú klubok közül továbbjutott a Derby County, a Norwich, a Stoke City, a Swansea és a Watford. A Sunderland és a West Brom búcsúzott.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik