Hosszabbított fiatal védőjével a Liverpool – hivatalos

BALOGH ANDRÁSBALOGH ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2024.10.07. 19:48
Jarell Quansah hosszabbított a Liverpoollal (Fotó: liverpoolfc.com)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool szerződést hosszabbított Jarell Quansah-val, a klub védőjével.

A Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpool klub hivatalos oldalán jelentette be, hogy Jarell Quansah hosszú távú szerződést írt alá a csapattal. Az ötéves kora óta a Liverpool kötelékébe tartozó védő így nyilatkozott: „Nem is lehetnék boldogabb ennél a pillanatban. Az új menedzser érkezése, az edzői stílusa mindenképpen nagyban hozzájárult ehhez, és úgy gondolom, hogy ez a világ legjobb klubja számomra, ahol fejlődhetek és jobb játékossá válhatok.”

A 21 éves középhátvéd a 2023-as tavaszi szezont a Bristol Roversnél töltötte a harmadosztályban, itt 16 találkozón játszott. Az előző idényben még Jürgen Klopp irányítása alatt a Newcastle elleni bajnokin bemutatkozott a PL-ben is. Az angol játékos összesen 33 alkalommal lépett pályára a Liverpool felnőttcsapatában, emellett az U21-es válogatottban is bemutatkozott. A mostani idényben eddig az Ipswich elleni nyitó fordulóban és a West Ham elleni Ligakupába-találkozón kapott lehetőséget.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik