Real: A csapat fontosabb nálam, jól bánnak velem - Casillas

Vágólapra másolva!
2013.10.03. 11:27
null
Nem kényelmes a kispad – de Casillas állítja, a klub fontosabb nála (Fotó: Reuters)
Iker Casillas, a Real Madrid labdarúgócsapatának kapusa a Köbenhavn elleni 4–0-s BL-sikert követően elmondta, nehéz volt számára az elmúlt pár hónap, de úgy érzi, a királyiak mindig is jól bántak vele.

„Nem akarok úgy tenni, mintha mi sem történt volna az elmúlt hónapokban. Nagyon rég volt, amikor végigvédhettem egy teljes mérkőzést a Bernabéuban. Nehéz időszak volt, de büszke vagyok, hogy újra pályára léphettem a Real Madrid mezében” – nyilatkozta Casillas a realmadrid.com-nak a találkozót követően.

A 150-szeres spanyol válogatott kapus 238 nappal azután, hogy saját csapattársa, Álvaro Arbeloa véletlenül kézen rúgta egy Király-kupa-meccsen, még az év elején ismét kezdhetett a Real Madridban, de a spanyol kapus a Galatasaray elleni BL-meccsen egy ütközés következtében megsérült, így le kellett cserélni. Ezt követően Carlo Ancelotti, a blancók vezetőedzője a Köbenhavn ellen újra a kezdőbe nevezte Casillast, aki a dánok elleni négygólos siker alkalmával már a teljes mérkőzést végigvédhette.

„A Real Madrid sokkal fontosabb, mint Iker Casillas. Sosem titkoltam az érzéseimet, sok minden megfordult a fejemben ebben az időszakban, de a klub mindig is jól bánt velem. Az álmom továbbra is az, hogy itt futballozzak, amíg csak bírok” – tette hozzá Casillas.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik