BL: a Bayern már nem a széleken, hanem középen jászik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 21:29
Thomas Müller, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre készülő Bayern München támadója elmondta, nem sokat változott a játékstílusuk a legutóbbi szezonhoz képest, bár Pep Guardiola irányítása alatt már nem a széleken, hanem középen erőltetik a támadásokat.

A 24 esztendős játékost nem foglalkoztatja, hogy csapata kétgólos előnyből várhatja az Arsenal elleni visszavágót, maximális tisztelettel beszélt az ellenfélről.

„Minden mérkőzés előtt fel vagyunk villanyozva. Mindig mindenkit meg akarunk verni. Nem vagyunk arrogánsak, csak mindig koncentrálunk, és győzni szeretnénk" – mondta Müller, aki emlékeztetett arra, hogy a Bayern a legutóbbi 16 bajnokiján egyaránt bezsebelte a három pontot.

„A Bajnokok Ligájában az összes ellenfelet tiszteletben tartjuk. Az Arsenalról és a többi csapatról is maximális elismeréssel beszélünk" – tette hozzá a német válogatott futballista.

A Wolfsburg ellen 6–1-re megnyert Bundesliga-meccsen két gólt szerző játékos arra is kitért, hogy a Bayern játéka mennyiben módosult a mögöttünk hagyott idényhez képest.

„A játékunk kicsit megváltozott Guardiola irányítása alatt. Többet játszunk az ellenfél térfelén, és a labdát középen próbáljuk a védők mögé juttatni, nem pedig a széleken, ettől függetlenül hasonló a játékunk, mint a legutóbbi szezonban. Guardiola nem hajlandó kompromisszumra, inspirálja a csapatot" – mondta Müller.

A Bayern München–Arsenal BL-nyolcaddöntő-visszavágó kedden 20.45 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik