Atlético: Diego Costát csak a csoda segítheti BL-döntőhöz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 18:55
A hétfői tüzetes orvosi vizsgálatok után úgy tűnik, hogy Diego Costa, az Atlético Madrid támadója sérülés miatt minden valószínűség szerint kihagyni kényszerül a labdarúgó Bajnokok Ligája szombati döntőjét, amelyen a Real Madrid lesz az újdonsült spanyol bajnokcsapat ellenfele.

Az Atlético orvosi stábja szerint Diego Costa szalagsérülése nem olyan súlyos, mint elsőre hitték, éppen ezért a spanyol szövetség illetékeseit megnyugtatták: a 25 éves támadó időben felépül ahhoz, hogy – a 23-as keretbe jelölése esetén – részt vegyen a spanyol válogatottal a június 12-én kezdődő világbajnokságon.

A klinikai vizsgálatok alapján úgy tűnik, 15 nap szükséges Diego Costa felépüléséhez, vagyis „ugrott a BL-döntő”, Diego Simeone, az Atlético vezetőedzője azonban töretlenül bízik a csodában, vagyis abban, hogy a brazil születésű támadó pályára léphet szombat este Lisszabonban a Real Madrid ellen.

Mint ismert, Costa a Barcelona elleni szombati, bajnoki döntőnek is beillő mérkőzésen sérült meg, le kellett őt cserélni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik