BL: csoda történt? Diego Costa mégis játszhat a finálén?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 11:17
A korábbi hírekkel ellentétben halvány esély mutatkozik arra, hogy Diego Costa, a spanyol bajnok Atlético Madrid labdarúgója pályára léphet a szombati Bajnokok Ligája-döntőben. A finálé másik résztvevőjénél, a Real Madridnál is jó hírek láttak napvilágot, ugyanis a sérüléssel bajlódó  Karim Benzema szinte biztosan játszhat a lisszaboni mérkőzésen.
Vajon Diego Costa időben felépül a szombati döntőre? (Fotó: Reuters)
Vajon Diego Costa időben felépül a szombati döntőre? (Fotó: Reuters)

 

Mint ismert, a korábbi orvosi vizsgálatok szerint Diego Costa combsérülése miatt lemarad a szombati BL-döntőről, ám a spanyol válogatott támadó a csodában bízva felkeresett egy belgrádi „csodadoktort”. Szerbiában Costa ellátogatott dr. Marijana Kovacsevicshez, akinek specialitása a sérülések regenerációjának felgyorsítása. Diego Costa szerdán utazott el, csütörtök reggel pedig már vissza is tért Madridba, összesen 4056 kilométert tett meg utazása során – természetesen mindezt Óscar Pitillas, az Atlético fizioterapeutájának társaságában. A doktornő szerint a módszereivel négyszer-ötször gyorsabbá lehet tenni a gyógyulás folyamatát.

Costa reggel tért vissza a spanyol fővárosba, onnan egyenesen a Cemtro klinikára vezetett útja, hogy megvizsgálják a sérült combját. A terv az, hogy Costa ma részt vesz Diego Simeone edzésén, s tapasztalatai, no és persze az orvosi szakvélemény után döntenek szombati játékáról.

A lisszaboni finálé másik résztvevőjénél, a Real Madridnál is jó hírek láttak napvilágot. Szinte biztos, hogy Carlo Ancelotti kezdőjében ott lehet a „BBC”, vagyis a Gareth Bale, Karim Benzema, Cristiano Ronaldo hármas. Mint ismert, a francia és a portugál kisebb sérüléssel bajlódott a héten, most viszont úgy néz ki, nincs akadálya a szerepeltetésüknek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik