Bayern: Müller csípős humora Robben kopasz fején csattant

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.10. 18:29
Thomas Müller, a Bayern München kiválósága nemcsak dús hajkoronával, csípős humorral is meg lett áldva.

A poénkodás a legkevésbé sem idegen a bajorok öltözőjétől. Müller „egyhetes” poénjaitól korábban Dante sokallt be, de CR is megkapta már a világbajnok támadótól. Franck Ribéry híresen nagy mókamester, a hétvégén pedig Bastian Schweinsteiger tréfájának esett áldozatul a klub egyik alkalmazottja. Müller „egyhetes” poénjaitól korábban Dante sokallt be, de CR is megkapta már a világbajnok támadótól. Franck Ribéry híresen nagy mókamester, a hétvégén pedig Bastian Schweinsteiger tréfájának esett áldozatul a klub egyik alkalmazottja.

Müller pikáns humora most egy interjúban csapott le azokra, akiket hajhagymákkal kevésbé szerencsés elosztásban ajándékozott meg a sors. Arról faggatták a játékost, hogy a hatalmas sztárokkal és kivételes karakterekkel zsúfolt Bayern-öltözőben ki foglalkozik a legtöbbet a hajával a mérkőzések előtt. Müller válasza: „Arjen. Arjen Robben. És természetesen a mester (Pep Guardiola – a szerk.).”

A feleletet hangos nevetés követte, majd Bastian Schweinsteiger is felkerült Müller piperkőc listájára. Neki tényleg van haja.

Ezután legjobb barátairól kérdezték Müllert, ismét Schweinsteigert, valamint Philipp Lahmot és Holger Badstubert nevezte meg, azokat a társakat, akikkel fiatal kora óta együtt játszik a klubban. A „milyen számodra a tökéletes BL-döntő?”kérdésre tökéletes választ adott: „Amelyiket megnyerem!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik