BL: Eléggé meglepődtem, hogy a kispadon kezdek a Real ellen – Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.18. 23:38
null
Nikolics Nemanja (balról a második) csalódott volt, hogy a kispadon kezdett a Real ellen (Fotó: AFP)
Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa labdarúgója a 74. percben lépett pályára a Real Madrid elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen. A magyar válogatott támadó az M4 Sportnak beszélt csalódottságáról, amiért csak a kispadon kezdett, a csapat új edzőjéről és a spanyolok elleni zárt kapus visszavágóról.

 

„Eléggé meglepődtem, hogy a kispadon kezdek. Nem mindennap adódik olyan, hogy egy ilyen meccsen, a Real Madrid ellen játszik valaki. Sajnáltam nagyon. Ők és mi is nyílt focit játszottunk, mindkét csapat kontrázott. Sok üres terület is volt, mivel a Real sok játékossal támadott. Sajnálom, hogy az az egy ziccer nem ment be, jó lett volna betalálni ebben a stadionban” – kezdte az M4 Sportnak adott értékelésében Nikolics Nemanja, a Legia Warszawa támadója.

„A Dortmund ellen nagyon rosszul játszottunk. Semmit sem sikerült abból véghez vinni a pályán, amit előtte megbeszéltünk. Az elején gyorsan kaptunk két-három gólt, utána el is dőlt a meccs. Most viszont bátran támadtunk. Volt kapufánk, ziccerünk. Így nem szégyen kikapni a Real Madridtól. Lehetetlen levédekezni a támadásukat kilencven percen keresztül. Félelem nélkül léptünk pályára, nem görcsöltünk be” – tette hozzá a magyar válogatott támadó.

„Sok munka vár még ránk. A legfontosabb, hogy a lengyel bajnokságban kezdjünk el nyerni, mert nem abban a pozícióban vagyunk, ahol szeretnénk lenni. Időnk sincs nagyon edzeni, sorra jönnek a meccsek. Csak regenerálódni tudunk. Nehéz kiismerni az új edzőt, de remélem, hogy elkapjuk a fonalat” – mondta Nikolics Nemanja, aki kitért a Real elleni hazai visszavágóra is, amelyet zárt kapuk között rendeznek.

„Nagyon sajnáljuk ezt a döntést. Gondolom, a Real is úgy van vele, hogy nem szívesen lép pályára egy üres stadionban. Fantasztikus atmoszféra lett volna. Sajnos, ez kimarad, de ezt a meccset is le kell játszani, megpróbálunk ugyanilyen jól futballozni és jó eredményt elérni” – zárta Nikolics.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik