UEFA: a Napoli duplaannyit fizet, mint a Barca – pénzbüntetések

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.24. 10:05
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) csütörtöki közleményében jelezte, többek között az FC Barcelona és a Napoli is pénzbüntetést kapott.

A szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében a Barcelona 19 ezer eurót köteles befizetni, mert a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős visszavágón (6–1) szurkolói berohantak a pályára, illetve mert a spanyol együttes négynél több sárga lapot kapott (egészen pontosan ötöt).

Az olasz Napoli a Real Madrid elleni hazai találkozó (1–3) kapcsán 38 ezer eurós bírságot kapott, mert szurkolói lézerfénnyel zavarták a játékosokat, elállták a lépcsőket, tárgyakat hajigáltak és meg nem engedett pirotechnikai eszközöket használtak.Barcelona 19 ezer eurót köteles befizetni, mert a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős visszavágón (6–1) szurkolói berohantak a pályára, illetve mert a spanyol együttes négynél több sárga lapot kapott (egészen pontosan ötöt).

Az olasz Napoli a Real Madrid elleni hazai találkozó (1–3) kapcsán 38 ezer eurós bírságot kapott, mert szurkolói lézerfénnyel zavarták a játékosokat, elállták a lépcsőket, tárgyakat hajigáltak és meg nem engedett pirotechnikai eszközöket használtak.

Az angol Arsenal 5 ezer, a német Bayern München 3 ezer eurót fizet, mert drukkerei tárgyakat dobáltak.

Az Európa-ligában induló együttesek közül az orosz FK Rosztov 16 ezer eurót fizet, mert drukkerei petárdáztak a Sparta Praha elleni találkozón, a francia Saint-Étienne pedig 50 ezer eurós bírságot kapott szurkolói nem megfelelő viselkedése miatt a Manchester United elleni összecsapáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik