FFT: a tíz legjobb futballcsapat, amely nem nyert BL-t

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.03.16. 21:25
A futballrajongók örökre emlékeznek azokra a csapatokra, amelyek megnyerték a Bajnokok Ligáját, de szinte csak a saját szurkolóik azokra, amelyek a világ legjobb csapataiként a végső győzelemre is esélyesek voltak, mégsem állhattak a dobogó tetejére.

Bár a Pep Guardiola irányította Manchester City manapság vitathatatlanul a világ egyik legjobb futballcsapata, amely kétszer nyert angol bajnokságot, és évek óta az egyik leginkább domináns gárda Angliában, a Bajnokok Ligájában még mindig nem ért a csúcsra. Manchester City manapság vitathatatlanul a világ egyik legjobb futballcsapata, amely kétszer nyert angol bajnokságot, és évek óta az egyik leginkább domináns gárda Angliában, a Bajnokok Ligájában még mindig nem ért a csúcsra.

Sőt, eddig a nyolcaddöntőn sem jutott túl, ugyanakkor a csapat esélyei most nagyon jók a német Borussia Mönchengladbach ellen, sőt a fogadóiródák szerint a trófea elhódítására is.

De ha most sem sikerülne neki, egészen biztosan úgy kerülne be a történelemkönyvekbe, mint az egyik legjobb futballcsapat, amely nem tudott BL-t nyerni.

De ha így lenne, akkor sem lenne egyedül. A FourFourTwo munkatársa összeszedte a tíz legjobbnak tartott együttest, amely sosem ért fel az európai kupacsúcsra.

Az összeállítást elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik