Kisebb csoda kell Pozsonyban; Varga Zsolt a párizsi aranyra tör

Vágólapra másolva!
2022.07.20. 22:46
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Nagy bravúr, valóságos csoda kell a pozsonyi visszavágón. A Ferencváros rendkívül nehéz helyzetbe hozta magát a BL-selejtező első meccse után, ám Sztanyiszlav Csercseszov mester úgy véli, továbbra is a saját kezében a sorsa. Legyen igaza! Tudósítás, statisztikák, elemzés, osztályzatok, nyilatkozatok és szurkolói balhék három oldalon.

A legkisebb európai kupának is nekivágnak csapataink. Az anyaországból a Fehérvár, a Puskás és a Kisvárda kezdi meg a selejtezőt csütörtökön, de a DAC-ra, a Sepsire és az Eszékre is figyelünk – beharangozó írások, Michael Boris- és Hornyák Zsolt-interjú két oldalon.

A Fradi női kézilabdacsapata még sosem volt ilyen erős. Mármint Elek Gábor keze alatt, erről is beszélt a vezetőedző Bobory Balázsnak az új idény előtt nyilvános edzésen.

Varga Zsolt a férfi vízilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. A folytatásban a Ferencvárost is irányító szakember Patai Gergelynek elmondta, hogy egyértelmű a célja: a párizsi olimpiai aranyérem. De a hazai vb kudarca után nemcsak edzőnek, hanem pszichológusnak is kell lennie.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik