Real-gála 0–2 után; Szoboszlaiék bravúrra készülnek a City ellen

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2023.02.21. 23:12
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominikra és Willi Orbánra is kulcsszerep vár a BL-ben. A Manchester City elleni nyolcaddöntőre készülő lipcseiek szerda esti meccse előtt kiküldött munkatársunk azt is feltérképezte, hogy milyen kebabbal jutalmazza meg magát a magyar légió a győztes meccsek után – de természetesen a két csapat sajtótájékoztatóján is tiszteletét tette, továbbá Dárdai Pál is elmondta szakértő véleményét a párharcról.
Szoboszlai Dominikra és Willi Orbánra is kulcsszerep vár a BL-ben.
A Manchester City elleni nyolcaddöntőre készülő lipcseiek szerda esti meccse előtt kiküldött munkatársunk azt is feltérképezte, hogy milyen kebabbal jutalmazza meg magát a magyar légió a győztes meccsek után – de természetesen a két csapat sajtótájékoztatóján is tiszteletét tette, továbbá Dárdai Pál is elmondta szakértő véleményét a párharcról.

Mielőtt nagy zakót kapott volna, inkább simán nyert a Real Liverpoolban. A madridiak reggeli szomorú hír, a BEK-győztes Amancio halála után este némi vigaszt adtak a szurkolóiknak, hiszen gálává változtatták az Anfielden a Liverpool elleni csatát, és lényegében eldöntötték a továbbjutást.

Szabó Nóra munka mellett döntött 27 éves országos csúcsot. A női maratoni új rekordere Vincze Szabolcsnak elmondta, hogy mindössze 2011 óta fut, és a nyolc óra munka mellé még egyetemi tanulmányok is beleférnek – na meg Földingné Nagy Judit 1997-es idejének lefaragása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik