FTC: Varga Barnabás visszatér, ott van a zöld-fehérek BL-keretében

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.08.02. 20:56
Varga Barnabás (Fotó: fradi.hu)
Varga Barnabás súlyos sérülése után visszatér a Ferencváros labdarúgócsapatának keretébe, s ott lesz a Midtjylland elleni Bajnokok Ligája-selejtezőben.

 

A Ferencváros kedden, 19.15-kor idegenben lép pályára a Bajnokok Ligája 3. selejtezőkörének első meccsén, a dán Midtjylland ellen. Varga Barnabás a skótok elleni Európa-bajnoki csoportmeccsen szenvedett súlyos arccsonttörése után visszatér a zöld-fehérek keretébe – erről a klub számolt be a hivatalos oldalán.

Nem lesz benne a keretben viszont Marquinhos, valamint Myenti Abena sem – korábban már beszámoltunk arról, hogy a brazil iránt érdeklődik Dejan Sztankovics csapata, a Szpartak Moszkva. Az Üllői 129 arról cikkezett, hogy a 29 éves védőt is szívesen látná új csapatában a szerb vezetőedző.

A FERENCVÁROS BL-KERETE A MIDTJYLLAND ELLEN
Kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám, Őri Levente, Radnóti Dániel
Védők: Botka Endre, Cebrail Makreckis, Kaján Norbert, Ibrahim Cissé, Raul Gustavo, Mats Knoester, Eldar Civic, Pászka Lóránd, Cristian Ramírez
Középpályások: Habib Maiga, Philippe Rommens, Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdan, Tóth Alex, Katona Bálint, Kady Borges, Kristoffer Zachariassen, Madarász Ádám, Manner Balázs, Lakatos Csongor
Támadók: Adama Traoré, Gruber Zsombor, Varga Barnabás, Alekszandar Pesics, Owusu Kwabena, Tosin Kehinde, Bagi Ádám

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik