Konaténak nem esett jól, hogy csak Szoboszlait ajándékozta meg a Leipzig

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.10.24. 19:52
Konaténak is jól esett volna egy kisebb ajándék az RBL-től (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az RB Leipzig vezetősége a szerdai, Liverpool ellen 1–0-ra elveszített BL-meccs után egy kis búcsúajándékkal kedveskedett a klub korábbi játékosának, Szoboszlai Dominiknak – ez nem esett jól a németek korábbi hátvédjének, Ibrahima Konaténak, aki üres kézzel mehetett haza Lipcséből.

A Bild és a német bulvárlapra hivatkozva számos portál arról számolt be, hogy a Liverpool nem járult hozzá ahhoz, hogy az RB Leipzig szerdán egy búcsúajándékkal köszönjön el végleg korábbi középpályásától, Szoboszlai Dominiktól. A német klub azonban csütörtökön megosztott egy fényképet, amin látható, hogy Szoboszlai a két csapat BL-meccse után a Red Bull Arénában kapott egy, az RB Leipzig címerállatát, egy vörös bikát ábrázoló szobrocskát a Leipzig képviselőitől – a poszthoz csupán három pontot kommentelt Konaté, aki semmit sem kapott korábbi együttesétől.

Érdekesség, hogy Konaté valójában több időt töltött el Lipcsében, mint Szoboszlai Dominik – a francia bekk 2017 és 2021 között erősítette az RBL-t, s alapembernek számított a német klubban.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik