Kihívásunk: köszönjük a sok futást!

Vágólapra másolva!
2020.07.14. 10:43
Ha július és augusztus, akkor nyár, hőség – és persze futás. A Csupasport újabb nagy kihívást hirdetett, amelyen természetesen nyerni is lehet. Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott, és beküldte élménybeszámolóját!

Tíz nap kellett ahhoz, hogy első teljesítőnk „célba érjen”, Stomp Gábornak ez ujjgyakorlat volt. Nem sokkal később első hölgyversenyzőnk, Rosta Gyöngyi is jelezte, megvan a százas, majd kezdő futóként Pordán Hajnalka, rutinos sportolóként pedig Négele Zsuzsanna is végzett. Szakácsné Mádi Andrea igazi hobbifutóként minden kilométernek nagyon tudott örülni. Asztalosné Somogyi Katalin már rutinos Csupasport-futó, a tavalyi kihívásunkon is részt vett, Hozás Zoltánhoz hasonlóan, aki novemberben első maratoniját teljesítené. Galgóczi Dóra sosem hitte volna, hogy az élete részéve válhat a futás, és tessék. Seres Gábor kedvence az aszfalt – és a naplemente. Móritz Bence a végén húzott nagyon bele, hogy meglegyen a száz kilométer, Hudák Alexandra pedig a félmaratoni és a maratoni után már az ultrázást is kiszemelte magának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

stomp gábor

 

 

 

Korábban írtuk a játékról:

Fittnek érzi magát?

Nem riad vissza a kihívásoktól? Akkor sem, ha 30 Celsius-fokban kell izzadni?

Netán szeretne életmódot váltani, esetleg fogyni?

És esélyt kapna értékes nyereményre?

Akkor mindent bele – csatlakozzon kihívásunkhoz!

Tavaly tavasszal azt kértük olvasóinktól, hogy nyolc hónap alatt 500 kilométert fussanak. Bemelegítésnek jó volt: akadt, aki a nyár elejére teljesítette a penzumot, más december végére húzott bele, és akkor jelezte, hogy megvan. Néhány hete jött az újabb kihívásunk, akkor a koronavírus-járvány miatt próbáltunk némi mozgást csempészni a mindennapokba, az Ultrabalaton jegyében hirdettünk 221 kilométeres virtuális (telefonos, e-mailes, átkiabálós) váltófutást. Egészen elképesztő módon 54 csapat mintegy 7-800 futóval teljesítette a kihívást.

Ezúton is köszönjük – itt pedig az örök dicsőségfalunk, amelyen mindenki megtalálhatja magát vagy egy kattintással a csapatát.

És készül az újabb dicsőségfal, amelyre ismét kiváló sportemberek kerülnek fel. Hiszen jön a Nagy hőségfutás július 15. és augusztus 15. között. A cél: egy hónap alatt 100 kilométer!

Valakinek kevés, másnak sok, de úgy hisszük, azok is sikerrel vágnak neki a távnak, akik még csak ismerkednek a futással. Hiszen ez nem verseny: lehet száguldozni, lehet kocogni, lehet belesétálni, kinek mit bír a lába, mit bír a lelke.

Aki augusztus 17-ig beküldi nevét, fotóját (bizony, a váltófutással ellentétben most jöhet név, jöhet fotó), és persze e-mailben mellékelve a néhány mondatos kis élménybeszámolót, azt ábécérendben feltesszük dicsőségfalunkra, hadd büszkélkedjen barátai, ismerősei előtt. Várunk profikat, akik az UTT-t vagy az Ultrabalatont is néhány óra alatt teljesítik, és várunk amatőröket is, akiknek sokszor problémát, de nem leküzdhetetlen problémát okoz az a napi négy-öt kilométer. Természetesen várjuk azokat is, akik korábbi kihívásainkat már teljesítették.

A csupasport@csupasport.hu címre várjuk a beszámolókat, és kérjük, a GDPR miatt küldjék vissza nekünk ezt az alábbi papirost is. Tényleg csak néhány perces macera, nem annyira vészes!

Nyilatkozat fénykép közzétételéhez

A végére hagytuk a mézesmadzagot, hiszen értékes nyereményünk is van: a gyulai Hőforrás Hotel jóvoltából egy 2 főre szóló 3 nap/2 éjszakás vouchert sorsolunk ki a teljesítők között.

A gyulai Hőforrás Hotel Magyarország első futóbarát szállodájaként ősz végéig minden héten sport- és gyermekanimációs programokkal várja a vendégeket. Érkezzen Gyulára párjával vagy családjával, a Hőforrásban garantálható az élményekkel teli pihenés. Keresse ajánlatainkat honlapunkon!


www.futobarathotel.hu


(x)


 

Továbbá a futók körében nagy népszerűségnek örvendő Futóarcok könyvünkből is gazdára talál öt példány.

Kedves olvasók, kedves futók: nagy-nagy hajrá mindenkinek!

Játékszabályzat

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik