Már az ötvenre gyúrja magát, és elképesztő étvágya van a legendás testépítőnek

Vágólapra másolva!
2023.07.19. 18:42
Címkék
A közelgő ötvenedik születésnapjára különleges kihívással készülő Jay Cutler elmondta, mi okozza neki a legnagyobb nehézséget a felkészülés során.

 

A legfrissebb képek alapján valóban nagyszerű formában van, nemrég azt is elárulta, mi a legnagyobb kihívás a felkészülésben. Nem, nem a lábnap vagy a hátizomgyakorlatok, netán a megfelelő bicepsz- és tricepszedzés, hanem a megfelelő étkezés. Pontosabban az, hogy mindenféle segítség nélkül megfelelően izmos és szálkás legyen a nagy napra.

„A legnagyobb akadályt az jelenti, hogy mindenféle extra nélkül végezzem az edzéseket – mondta a saját YouTube-csatornáján.Mindenki tudja, miről beszélek. Ez számomra is feltérképezetlen terület. Elképesztő, mekkora étvágyam van úgy, hogy nem használok anabolikus szereket. Egyébként továbbra is vannak, akik szeretnék megmondani, mit hogy kellene csinálnom. De ez így volt akkor is, amikor a Mr. Olympiára készültem.

Pedig nincs tökéletes recept. Az emberi test a legbonyolultabb gépezet az egész világon, és a körülményektől is sok minden függ a versenyeken.”

Jay Cutler azt is elárulta, hogy reggelire két tojást eszik mazsolás kenyérrel, a túróhoz hasonló, Magyarországon is egyre többet használt cottage cheese-zel, egy kis ananásszal, kávéval és margarinnal. Azt is elmondta, hogy általában napi négy-öt órát alszik, már versenyzőként sem volt igénye több pihenésre, holott a legtöbb helyen azt hangsúlyozzák, hogy a megfelelő felkészüléshez elengedhetetlen a legalább napi hét-nyolc óra alvás.

Jay Cutler azonban így is éveken át uralta a testépítőversenyeket, és most is sokan kíváncsiak rá, végül milyen formában lesz az ötvenedik születésnapján.

Nemrég írtunk arról a Csupasporton, hogy a Facebook-alapító Mark Zuckerberg a harcművészetekben is megállja a helyét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik