Gokart: több ezren selejteztek Old Spice Challengere

Vágólapra másolva!
2006.07.24. 16:10
Címkék
Több mint háromezren álltak rajthoz az Old Spice Challenge selejtezőin, Magyarország legnagyobb nyílt gokartversenyén. Ezzel többszörösen megdőlt a tavalyi, ezer feletti részvételi rekord.

A csúcsjavításhoz nagyban hozzájárult az is, hogy az idén már három városban rendeztek selejtezőket, Pécsen, Budapesten és Debrecenben. Utóbbi két helyszínen múlt hétvégén fejeződött be a kvalifikáció. A résztvevők jelentős része először próbálta ki magát a gokartban, s közülük is sokan megcsillogtatták tehetségüket.

A selejtezőfutamok 150 legjobbja jutott be a döntőbe, amelyet megnövelt méretű pályán s látványos helyszínen, Budapest „tetején", a WestEnd City Center tetőterén tartanak 2006. július 29-én. A verseny fődíja ismét egy kétszemélyes exkluzív belépő a mogyoródi futamra, de további számtalan ajándék talál még gazdára.

A nyílt verseny indulói mellett rajthoz állnak az Old Spice Challenge II. VIP-futamaiban a magyar közélet, kultúra és sztárvilág kiemelkedő szereplői, a média képviselői és Magyarország legcsinosabb hölgyei, a 2007-es Playmate-választás döntősei is.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik