Autósport: Kiss Pál Tamás vizsgája másnapján már Valenciában készül

Vágólapra másolva!
2011.06.15. 17:20
Címkék
A Hungaroringen két hete megrendezett teszt után június 16–17-én Spanyolországban teszik próbára magukat és autóikat a GP3-as pilóták, köztük a magyar Kiss Pál Tamás. A húszéves versenyző szerdán érkezett meg a helyszínre, előző nap viszont még itthon vizsgázott.

„Nagyon gyorsan történtek az események, hiszen tegnap még javából vizsgáztam az egyetemen. Alig aludtam valamit, reggel nagyon korán indult a gép, de a lényeg, hogy itt vagyok. Most lesz egy kis pihenő, aztán kinézünk a pályára. Ismerem a ringet, de körbe sétálunk, megbeszéljük a taktikát, hogy mit hogyan szeretnénk a következő két napban” – mondta szerda délután Kiss Pál, közvetlenül megérkezése után.Kiss Pál, közvetlenül megérkezése után.

Azért is fontos, hogy jól sikerüljön a teszt, mert június 24-26. között ugyanitt kerül megrendezésre a következő GP3-as versenyhétvége.

Legutóbb szép emlékekkel utazott haza Spanyolországból a miskolci versenyző, aki május 22-én, élete negyedik GP3-futamán rajt-cél győzelmet aratott a Circuit de Catalunyán. A magyarországi tesztelés részben a szeszélyes időjárás, részben hibás taktika miatt nem sikerült túl jól, így Kiss Pál Tamás most nagyon koncentrál erre a két napra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik