Aspinall nem indul az amszterdami World Series Finalson

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.09.11. 12:20
Nathan Aspinall továbbra is bajlódik a karjával (Fotó: Getty Images)
A karsérülésből lábadozó Nathan Aspinall visszamondta a szereplést a hét végi amszterdami World Series Finals dartsversenyen.

Aspinall legutóbb a júliusi World Matchplayen szerepelt, ott a második fordulóban kiesett, majd belevágott régóta fájó karjának sokkterápiás kezelésébe. Az ízületei a vártnál lassabban gyógyulnak, így hiába célozta meg a World Series Finalst, nem tér vissza Amszterdamban, ahol egy éve másodikként zárt.

Aspinall ez idő alatt több European Tour- és Players Championship-tornán is lemondta a szereplést, az októberi és novemberi nagy versenyekre azonban mindenképpen vissza akar térni.

„Mindig is azt mondtam, csak akkor akarok újra a tábla elé állni, ha már nem fáj a karom. Úgy éreztem, jól alakul a terápia, de a legutóbbi vizsgálatok eredményei figyelmeztettek, maradjak óvatos, és a héten még járjak kezelésre. Egyre közelebb a visszatérés, már nagyon akarok játszani, de csak akkor tehetem meg, ha biztosan nem kockáztatom meg, hogy kiújuljon” – idézte a PDC honlapja Aspinallt.

A jövő héten a Hungarian Darts Trophyra kerül sor, a PDC híre alapján nem lehet megmondani, hogy arra elutazhat-e az angol közönségkedvenc.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik