Fallabda Budapest Open: döntő szettben kapott ki Farkas Balázs

Vágólapra másolva!
2024.09.23. 21:57
Fotó: PSA Budapest Squas Open
Az első számú magyar játékosként számon tartott Farkas Balázs döntő szettben, 64 perces csatában kapott ki 3:2-re a walesi Emyr Evanstől a 30 ezer dollár összdíjazású PSA Budapest Open fallabda-verseny második fordulójában, hétfőn.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint küzdelmes szettel indult a mérkőzés az Ormai László Csarnokban, és a végén a világranglistán 76. helyen álló Evans került előnybe. A folytatásban a magyar bajnok egyenlített, majd fordított, de a walesi játékos magára talált, így döntő szett következett, amelyben Evans volt a jobb.

„Nagyon nehéz volt itthon, ilyen környezetben, ennyi néző előtt játszani. Amikor úgy éreztem, most már irányítok, remegett a kezem. Nem tudtam a saját játékomat hozni, nem bírtam el a terhet. Összességében így is nagy élmény volt Budapesten játszani” – nyilatkozta a versenyen harmadik kiemelt, a világranglistán 36. Farkas.

Budapesten 16 év után rendeznek újra a Nemzetközi Squash Szövetség (PSA) égisze alá tartozó, rangos pénzdíjas nemzetközi fallabdaversenyt, a vasárnap kezdődött eseményen 12 ország képviselteti magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik