Gyulay Zsoltot ismét a MOB elnökének választották

K. E.K. E.
Vágólapra másolva!
2024.09.07. 13:41
Fotó: Árvai Károly
Gyulay Zsolt folytathatja a munkát a Magyar Olimpiai Bizottság élén: a szombati tisztújító közgyűlésen a Pesti Vigadóban a 93 leadható szavazatból 92-et gyűjtött be az elnök.

Gyulay Zsoltot 92 igen szavazattal és 1 nemmel ismét a Magyar Olimpiai Bizottság elnökének választották a küldöttek a MOB tisztújító közgyűlésen szombaton a Pesti Vigadóban.

Alelnöknek ketten pályáztak, az eddigi alelnökök, vagyis Deutsch Tamás és Wladár Sándor ismét bizalmat kapott a küldöttektől.

A MOB elnökségének korábbi tagjai közül hárman nem pályáztak ezúttal, Magyar Zoltánnak, Markovits Lászlónak és Vári Attilának külön is megköszönte a munkáját Gyulay Zsolt.

Az elnökségnek automatikusan tagja lett négy, nem szövetségi delegált, mégpedig Schmitt Pál, Kamuti Jenő, Baji Balázs és Fürjes Balázs – a további helyekre a delegáltak Berki Krisztiánt (81 szavazat), Kovács Antalt (78), Imre Gézát (72), Bacsa Pétert (65), Pálinger Katalint (61), Kolbenheyer Zsuzsannát (58) és Szász Emesét (57) választották.

A MOB Médiadíját Hajdú B. István, az MTVA riportere és L. Pap István, lapunk vezető szerkesztője és a Nemzeti Sportrádió műsorvezetője, szerkesztője kapta.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik