Bognár György: Kénytelenek vagyunk két szabadnapot adni a srácoknak

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.08.14. 09:53
Bognár György (Fotó: Török Attila)
Mint beszámoltunk róla, a Paks kedd este 2–2-es döntetlent játszott a Mornarral, és a montenegrói eredmény elég volt ahhoz, hogy bejusson a labdarúgó Konferencialiga rájátszásába. Bognár György vezetőedző úgy fogalmazott, hogy bár a célt elérték, és az a lényeg, a szükséges dinamika hiányzott csapata játékából.

„Hat nap alatt a harmadik tétmeccsünk volt, és mind a hármon hiányzott a dinamika a játékunkból – idézi a paksi klubhonlap Bognár Györgyöt. – Egy hónap alatt kilenc mérkőzést játszottunk, regenerálódnia kell a csapatnak. Utazunk állandóan, nem tudunk frissülni, ez a tempó így nagyon sok.”

A Paks vezetőedzője már az első perctől érezte, nincs meg az a ritmus, amivel csapata futballozni szokott, ennek ellenére az ellenfél második gólja után sem gondolta, hogy bajban lennének.

„Ilyen szempontból sántított a csapatjáték, de a továbbjutásunk egy percig sem forgott veszélyben. Kénytelenek vagyunk két szabadnapot adni a srácoknak, amivel próbálunk valamilyen szinten kompenzálni.”

A Paks a cseh Mladá Boleslav és az izraeli Hapoel Beer-Seva párharcának továbbjutójával találkozik a főtáblára jutásért; az első mérkőzés 1–1-re végződött Csehországban, a visszavágó csütörtökön lesz a bulgáriai Lovecsben.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik