Nagy Zsolt: Nagyon várom, hogy megmutassuk a Fiorentina ellen, mit tudunk

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.08.16. 09:51
Nagy Zsolt két gólt is lőtt az Araratnak (Fotó: Dömötör Csaba)
Nagy Zsolt nem volt mostanában olyan ideges, mint az Ararat elleni Konferencialiga-selejtező félidejében, hiszen 2–1-re vezetett az ellenfél. Videónkban azt is elmondja, mi volt az első gondolata Favorov továbbjutást érő gólja után.

„Nem voltam annyira ideges mostanában, mint a félidőben, frusztrált, hogy futkosunk a labda után, és nem mi birtokoljuk. A  szünet után ezen változtattunk, és ennek meglett az eredménye. Nagyon várjuk a Fiorentina elleni párharcot, én szeretek jó játékosok ellen játszani, megmutathatjuk, mit tudunk” – mondta az Ararat-Armenia ellen duplázó Nagy Zsolt, aki természetesen a találatairól, a les miatt meg nem adott gólról is beszél videónkban.

Ahogy szóba kerül az is, mi volt az első gondolata Favorov Kl-rájátszást érő gólja után, s az ellenfél szép találatairól is beszél. 

KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
PUSKÁS AKADÉMIA–ARARAT-ARMENIA (örmény) 3–3 (1–2)
Felcsút, Pancho Aréna, 1280 néző. Vezette: Genc Nuza (Fatlum Berisa, Bujar Szelimaj) – koszovóiak
PUSKÁS AKADÉMIA: Pécsi Á. – Maceiras, W. Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill – Plsek (Favorov, 83.), Szolnoki (J. Levi, 63.), Nissilä – Soisalo (Komáromi Gy., 64.), Colley (Puljic, a szünetben), Nagy Zs. Vezetőedző: Hornyák Zsolt
ARARAT: Kucser – Hovhanniszjan, J. Queirós, Junior Bueno, E. Grigorjan (Gbomadu, 76.) – Ambarcumjan (Duarte, 58.), Nondi, Harutjunjan (Tera, 71.) – Szerobjan, A. Rodríguez (Ocansey, 59.), Yenne. Vezetőedző: Vardan Minaszjan
Gólszerző: Nagy Zs. (8., 47.), Favorov (90+4.), ill. Szerobjan (40.), Harutjunjan (44.), J. Duarte (85.)
Kiállítva: Nondi (62.)
Továbbjutott: a Puskás Akadémia, 4–3-as összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik