DVSC: „A továbbjutás a cél, nagyon fontos lesz az első meccs”

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 15:59
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva a montenegrói Szutjeszka ellen játszik az Európa-liga első selejtezőkörében. A magyar csapat vezetőedzője, Kondás Elemér bizakodva várja a párharcot.

„A sorsolás így alakult, nem érdemes azzal foglalkozni, hogy kaphattunk-e volna könnyebb vagy nehezebb ellenfelet – mondta a dvsc.hu-nak Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. – Néhány információt már tudunk a montenegróiakról. Az biztos, hogy jó csapat, az elmúlt három évben produkált eredményei is ezt igazolják. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy most nyáron zsinórban a harmadik bajnoki címét hódítsa el.”Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője. – Néhány információt már tudunk a montenegróiakról. Az biztos, hogy jó csapat, az elmúlt három évben produkált eredményei is ezt igazolják. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy most nyáron zsinórban a harmadik bajnoki címét hódítsa el.”

„Azon leszünk, hogy még inkább feltérképezzük ellenfelünket, és a lehető legjobban felkészüljünk, hiszen a továbbjutás a célunk. Tudom, hogy a következő fordulóban a Skonto Riga–St. Patrick's Athletic párharc győztesével mérkőznénk meg, ezzel azonban még semmiképpen sem akarunk foglalkozni. Mint mindig, most is csak a soron következő feladatra koncentrálunk, az pedig a jövő hét kedden Debrecenben rendezendő, Szutjeszka elleni meccs lesz. Olyan eredményt kell elérnünk, hogy jó eséllyel várhassuk a visszavágót.”

A selejtezők első mérkőzéseit július 2-án, a visszavágókat egy héttel később, 9-én rendezik meg.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik