Dibusz: Ahogy a szurkolók, mi is tudjuk, hogy nem volt jó a teljesítményünk

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.08.23. 07:06
Dibusz Dénesék a szurkolók előtt (Fotó: Török Attila)
Az Európa-liga rájátszásának első találkozóján a Ferencváros nem tudott előnyt kicsikarni a visszavágóra a boszniai Borac Banja Luka ellen. A találkozó után Dibusz Dénes válaszolt az újságírók kérdéseire.

Dibusz Dénest arról kérdezték: mennyire szokott már össze a csapat Pascal Jansen vezetőedzővel.

„Én azt gondolom, világosak azok a dolgok, amiket ő elvár. Sajnos nem minden esetben sikerül jó színvonalon megvalósítani a tervet. Amit kér, az egyértelmű a játékosok számára. Nagyjából látszódik is a pályán kívülről, hogy hogyan szeretnénk labdát birtokolni, hogyan szeretnénk támadásokat felépíteni, hogy mire szeretnénk hangsúlyt fektetni, és hol szeretnénk az ellenfelet megbontani vagy hibára késztetni. Sajnos ma nem volt jó minőség és tempó a játékban, ezáltal nem sikerült ezt a tényleg nagyon fegyelmezett és zárt bosnyák csapatot megbontani.”

Videónkból kiderül, mit mondott nekik a tréner a szünetben és a mérkőzés után; hogy mennyire tartja veszélyesnek a bosnyák csapatot a visszavágón, de szóba kerülnek az elégedetlenkedő szurkolók is.

EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ
RÁJÁTSZÁS, 1. MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–BORAC BANJA LUKA (bosnyák) 0–0
Budapest, Groupama Aréna, 13 167 néző. Vezette: Walsh (skót)
FERENCVÁROS: Dibusz – Makreckis, I. Cissé, Knoester, C. Ramírez (Civic, 69.) – Abu Fani (Maiga, 60.), Rommens – Zachariassen (Kady, 82.) – Ben Romdan (Misidjan, 59.), Varga B. (Pesics, 59.), A. Traoré. Vezetőedző: Pascal Jansen
BORAC: Manoljovics – Kvrzic, Meijers, Carolina, Vukcsevics – Grahovac, Skorup (Pihler, 74.) – Kulasin (Hrelja, 78.), Savic, Szrecskovics (Cavic, 62.) – Lukic (Hasukic, 78.). Vezetőedző: Mladen Zizovic

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik