Formula-1: Schumacher jobb eredményre számított

Vágólapra másolva!
2006.06.10. 21:46
Címkék
Michael Schumacher, a Ferrari hétszeres világbajnok pilótája elismerte, hogy szorosabb eredményt várt a Formula–1-es Brit Nagydíj mai időmérő edzésén a rivális Renault ellen. A német versenyző a harmadik kockából indulhat majd a vasárnapi futamon, miután az utolsó pillanatokban Fernando Alonso és Kimi Räikkönen is megelőzte.
Schumacher nem volt elégedett mai teljesítményével
Schumacher nem volt elégedett mai teljesítményével
Schumacher nem volt elégedett mai teljesítményével
Schumacher nem volt elégedett mai teljesítményével

Schumacher, akinek két héttel ezelőtti monacói akcója nagy vihart kavart, csapattársával, a negyedik helyen végzett Felipe Massával együtt a második sorból rajtolhat majd a silverstone-i viadalon.

A hétszeres világbajnok csak három tizeddel maradt le a Renault első számú pilótájától, Fernando Alonsótól, azonban saját bevallása szerint szorosabb eredményre számított.

“Úgy gondolom, ennél több van bennünk – nyilatkozta a Ferrari versenyzóje. - Figyelembe kellett vennünk azonban a megfelelő üzemanyagszintet is. Holnap meglátjuk, mihez tudunk kezdeni ezzel a harmadik hellyel.”

Schumacher szerint a silverstone-i pálya trükkös, és nehéz lesz ehhez beállítani az autókat.

“Mi egyáltalán nem teszteltünk ezen a pályán, így nekem sincs viszonyítási alapom, de elnézve a köreredményeket, kicsit más, mint a többi pálya. Érezni a különbséget, de ezzel persze mindenkinek szembe kell majd néznie” – zárta nyilatkozatát a német pilóta.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik