Június 25-én jelenik meg Lewis Hamilton önéletrajzi kötete – rendelje meg Ön is

Vágólapra másolva!
2008.06.20. 16:36
Címkék
Az első és egyetlen könyv, amelyben Lewis maga meséli el élete történetét, őszintén ír arról, milyen érzés belecsöppenni a nagydíjak ragyogó világába.
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS RENDELJE MEG A KÖNYVET!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS RENDELJE MEG A KÖNYVET!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS RENDELJE MEG A KÖNYVET!
KATTINTSON A KÉPRE, ÉS RENDELJE MEG A KÖNYVET!

LEWIS HAMILTON:
AZ ÉLETEM TÖRTÉNETE

Kiadta: Ringier Kiadó Kft.
Borító: keménytábla, védővel
Terjedelem: 196 oldal
Megjelenés: 2008. június 25.
Bolti ár: 2990 Ft
Kiadói kedvezményes ár: 2000 Ft + 350 Ft csomagolási és postaköltség

MEGRENDELEM A KÖNYVET
Akár egy tündérmese, úgy alakult Lewis Hamilton karrierje. Még egyetlen métert sem tett meg az autójával, máris történelmet írt a Formula–1-ben: ő a sportág első színes bőrű versenyzője.

A brit pilóta szerint azonban szó sincs arról, hogy eddigi sikereit a szerencsének köszönhetné. Sokkal inkább a kemény munkának, családja eltökéltségének, áldozatkészségének, apja lehetetlent nem ismerő támogatásának és sok más ember hitének, elszántságának, segítőkészségének. Erről, no meg a versenyző eddigi pályafutásának történetéről, érdekességeiről, titkairól szól a Nagy-Britanniában nagy sikert aratott életrajzi mű, Az én történetem.

A könyv, amelyet Lewis Hamilton azoknak ajánl, „...akik szeretnének többet tudni rólam és arról, hogyan jutottam be a Formula–1-be." A gazdag képanyaggal illusztrált kötet a stevenage-i születésű fiatalember F1-ben eltöltött első évének krónikája, egyúttal visszatekintés addigi életére a gokartozástól a GP2-ben 21 évesen elért győzelmén keresztül a páratlan lehetőségig, hogy 22 évesen a Vodafone McLaren-Mercedes Formula–1-es csapatában versenyezhetett.

Mit versenyzett? Újoncként parádézott! A tizenhét futamból négyet megnyert, hatszor az első pozícióból rajtolhatott, s végül egyetlen ponttal maradt le a világbajnoki címről!

Hogy milyen izgalmak, drámák közepette, kiderül Az én történetem-ből, amely magyar nyelven a hungaroringi futam előtti hetekben, június 25-én jelenik meg a Nemzeti Sport gondozásában.

A magyar olvasók a sportlap jóvoltából most egy játékban is részt vehetnek: a Hamilton-könyvet megvásárlók nyereményszelvény visszaküldésével belépőt nyerhetnek a 2009-es Magyar Nagydíjra.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik