Eb 2016: kirabolták a vásárhelyi szurkolókat, de így is életük élménye volt

Vágólapra másolva!
2016.06.16. 11:45
Molnár Milán, egy hódmezővásárhelyi szurkoló barátai társaságában, egy kisbusszal vágott neki a franciaországi Európa-bajnokságnak. Milánóban megálltak, ott törték fel járművüket és kirabolták őket. Szinte mindent elvittek, belépőjegyeket, ruhákat. A tálca sörhöz nem nyúltak.  

A vásárhelyi szurkoló a delmagyar.hu-nak mesélt a kalandos útról. A rablás után az olasz rendőrök nem nagyon, ellenben sok magyar szurkolótárs segített nekik. Volt közülük olyan, akinek haza kellett fordulnia, de néhányan továbbmentek. Segítségükre siető buszokra, autókba ülhettek be és jutottak el Bordeaux-ig, az Ausztria–Magyarország mérkőzés helyszínéig.delmagyar.hu-nak mesélt a kalandos útról. A rablás után az olasz rendőrök nem nagyon, ellenben sok magyar szurkolótárs segített nekik. Volt közülük olyan, akinek haza kellett fordulnia, de néhányan továbbmentek. Segítségükre siető buszokra, autókba ülhettek be és jutottak el Bordeaux-ig, az Ausztria–Magyarország mérkőzés helyszínéig.

Molnár Milán szinte egy övtáskával indult el Milánóból, ám nem bánta meg, élete élménye volt az osztrákok elleni győzelem.

„Életem legnagyobb élménye. Elmondhatatlan, hogy mit érzek, de szerintem a többiek is hasonlóan. Az osztrákok elleni meccsen a kapu mögött álltunk. A góloknál körülbelül 10 liter sör zúdult a nyakamba, minden oldalról. Elképesztő hangulat volt. A meccs után Bordeaux-ban az utcákon még ünnepeltünk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik