Fotó: kiderült, miért van két csík CR7 hajában – megható oka van

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.16. 10:49
Az Európa-bajnokság a labdarúgás nagyszínpada, nem csoda hát, hogy a legtöbb futballista a teljesítménye mellett rendkívül ügyel a megjelenésére, így a hajviseletére is.

A torna előtt a BBC beszélgetett egy ismert fodrásszal, aki elárulta, hogy a legtöbb futballistának önbizalmat és magabiztosságot ad, ha tökéletesen be van lőve a frizurája. „Úgy viselik a hajukat, mint egy címert a mezükön” – nyilatkozta Daniel Johnson.„Úgy viselik a hajukat, mint egy címert a mezükön” – nyilatkozta Daniel Johnson.

A futballistasérók a magyar válogatottat is érintő Portugália–Izland (1–1) mérkőzés után is fókuszba kerültek, természetesen Cristiano Ronaldo miatt. Sokan kiszúrtak jól látható két csíkot a Real Madrid sztárjának tarkóján.

CR7 és két csík (Fotó: Action Images)
CR7 és két csík (Fotó: Action Images)

A spanyol Telecinco kiderítette, hogy Ronaldo nem holmi hóbort miatt borotváltatott két csíkot a hajába. A közelmúltban kifizette egy rákos beteg portugál kisfiú kezelésének költségeit. A fiút meg kellett műteni, az operáció óta két vágás nyomát viseli magán. Ronaldo támogatása jeléül viseli azt a kis extrát a hajában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik