Eb 2020: Moratának rossz éjszakája volt a szurkolók miatt

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.25. 08:54
null
Álvaro Morata és a szurkolók kapcsolata nagyon elmérgesedett (Fotó: AFP)
A spanyol válogatott támadója, Álvaro Morata Európa-bajnoki teljesítményét rengeteg kritika érte, sőt a spanyolok Svédország elleni csoportmérkőzésén a szurkolók kifütyülték a játékost. Morata elárulta, hogy a lengyelek elleni meccs után nem tudott aludni, mivel a spanyol szurkolók őt és családját is életveszélyesen megfenyegették.

 

Álvaro Moratának nem indult kellemesen az Európa-bajnokság: a spanyol válogatott támadója a Svédország elleni első csoportmérkőzésen hatalmas ziccert hibázott és a szurkolók nem voltak elégedettek a teljesítményével, olyannyira, hogy lecserélését követően kifütyülték.

A 28 éves támadó a spanyol sportrádiónak, a Cope-nak adott interjújában vallott a nehézségekről, amiket azért kellett átélnie, mert a spanyol drukkerek életveszélyesen megfenyegették őt és családját is. A játékost ez olyannyira felzaklatta, hogy a Lengyelország elleni csoportmeccs – amely Morata góljával 1–1-re végződött – után aludni sem tudott.

„A spanyol–lengyel meccs után kilenc órán át nem tudtam aludni, mivel a szurkolók egy csoportja megfenyegetett és sértegette a családomat – mondta Álvaro Morata, aki Szlovákia ellen büntetőt hibázott, ám válogatottjával 5–0-ra nyert az utolsó csoportmérkőzésükön. – Büszke vagyok arra, hogy a szlovákok ellen elvállaltam a büntetőt annak ellenére, hogy előtte kifütyültek a szurkolók. A csapattársaim mondták, ne tulajdonítsak jelentőséget a kritikának."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik