Cucurella megígérte, ha Eb-győztesek lesznek, akkor a haját…

Vágólapra másolva!
2024.06.24. 19:26

 

 

A spanyol válogatott bal oldali mindenese, Marc Cucurella remekel ezen az Eb-n, és különös frizurája miatt sokan felfigyeltek rá azok közül is, akik nem követik figyelemmel rendszeresen a topfutball történéseit. Az As és a Bild is arról ír, hogy a legtöbb Cucurellának feltett kérdés a hajviseletével kapcsolatos.

„Gyerekként édesanyád határozza meg a frizurádat, és az én édesanyámnak ez tetszett. Így lettem futballista, ilyen frizurával, és jólesett, hogy az emberek a hajamról ismertek fel – szóval marad ez a frizura.”

Azt már a COPE rádiónak adott interjúban tette hozzá, hogy egészen biztosan nem fogja már levágatni a haját, ugyanis ez így tetszik a feleségének.

„Én megengedném, hogy levágják a hajam, ha megnyerjük az Eb-t, de a feleségem, Claudia megölne emiatt. Nagyon szereti a hajam! De egyet megígérek: ha megnyerjük az Európa-bajnokságot, vörösre festetem a hajam.”

Az albánok ellen ma tiszta citromsárgában játszik a csapat, de ha a finálét is ebben a mezben nyernék meg, talán még látványosabb lehetne Cucurella új frizurája… 

Innen jött talán az ötlet?

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik